Organizarea unei mese rotunde in cadrul proiectului “Poti fi mai mult decat mama! Armonie intre viata profesionala si cea privata” – Amenajare cresa in municipiul Tarnaveni

 

Prin Programul RO11 – „Promovarea egalitatii de gen si a echilibrului dintre viata profesionala si cea privata”, municipiul Tarnaveni a obtinut finantare pentru implementarea proiectului „Poti fi mai mult decat mama! Armonie intre viata profesionala si cea privata”, constand in amenajarea unui spatiu destinat infiintarii unei crese pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani.

Obiectivul principal al proiectului este facilitarea reintegrării pe piaţa muncii a femeilor din municipiul Târnăveni, prin promovarea principiilor egalităţii de gen şi a echilibrului între viaţa profesională şi cea privată.

In vederea implementarii acestui proiect, in cadrul activitatilor de informare si constientizare a opiniei publice cu privire la importanta egalitatii de gen, autoritatea publica locala organizeaza in data de 31 ianuarie 2017, ora 10, la sediul Primariei Municipiului Tarnaveni – Sala de sedinta, Workshop-ul „Mămici cu iniţiativă. Descoperă-ţi pasiunea”.

Prin intermediul acestui workshop, persoanele interesate (gravide şi mame ocupate) vor fi informate cu privire la avantajele dezvoltării unei afaceri încă din timpul concediului de maternitate, precum si posibile tipuri de afaceri ( de ex. hand-made, dezvoltarea de produse utile mamicilor etc.).

Am invitat cu aceasta ocazie experti, care vor oferi toate informatiile necesare cu privire la avantajele dezvoltării unei afaceri încă din timpul concediului de maternitate, de asemenea, specialisti din cadrul autoritatii locale vor oferi informatii legate de stadiul amenajarii cresei.

Va asteptam.

                                                                                                                          PRIMAR
                                                                                                      MEGHESAN NICOLAE SORIN

MANAGER DE PROIECT
  PETRU MIRELA OANA

 

 

 

 COMUNICAT DE PRESA