CONFERINȚĂ. Start-up Urban la Târgu Mureș (miercuri, 18 aprilie)

 

Proiectul Start-up Urban avansează, finanțarea afacerii dorite este din ce in ce mai aproape, iar expertul nostru din județul Mureș a procesat, deja, zeci de înscrieri.

 Vă invităm miercuri, 18 aprilie 2018, la Târgu Mureș, între 09.00 – 15.30, să aducem, împreună, cu un pas mai aproape de realitate ideile dumneavoastră de afaceri. Conferința se va desfășura la Grand Hotel  Târgu Mureș – Sala Europa, Piața Victoriei nr. 28-30, fiind organizată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM.

Agenda conferinței va putea fi consultată și în secțiunea dedicată evenimentelor de pe pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/StartupUrbanCentru/events.

 Conferința de miercuri, 18 aprilie, va avea un puternic conținut motivațional. Veți întâlni antreprenori și oameni de afaceri de succes: Marius Bostan, co-fondator FNTM, inițiator al RePatriot și fost ministru al Comunicațiilor, Valentin Miron, președintele FNTM, managing partner VMB Partners SA și Viorel Udma, director general Accendo International – investment banking services. 

Claudia Pilat, consultant FNTM, și Ionuț Tața, președinte partener proiect APRSC și antreprenor, vă vor împărtăși poveștile lor de succes: Pensiunea Insula Christiana din Comuna Cristian, Sibiu, respectiv Clusterul pentru Inovare și Tehnologie  ALT Brașov și Hub One zero.

 Va fi, de asemenea, prezent unul dintre formatorii FNTM în competențe antreprenoriale: Cristian TATU – doctor în economie, specializat în cercetări de piață, marketing online, creație publicitară, cadru didactic la ASE București.

 Veți primi răspunsuri detaliate și sfaturi legate de cursurile de formare antreprenorială (termenul limită de înscriere – 21 aprilie 2018) și de concursul de planuri de afaceri în urma căruia vor fi selecționate 9 idei de afaceri în județul Mureș, ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro.

Ne vedem, așadar, la Târgu Mureș, miercuri, 18 aprilie, pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție pentru demararea unei afaceri prin Start-up Urban.

Pentru participarea la conferință este necesară înscrierea prealabilă, prin transmiterea unui e-mail, cu datele dumneavoastră, către expertul Start-up Urban din județul Mureș: Răzvan Vlasiu (FNTM), e-mail: răzvan.vlasiu@fntm.ro, tel: 0734449194.
 

Agenda evenimentului poate fi consultată în atașament.

Vă așteptăm!
 

Laura Bejan
Manager de proiect
Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM

 

 

2018.04.05 StartupUrban_Agenda conferinta MS.pdf